Skip to main content
EGHOLM VVS – KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

VVS tjek København

Din søgen efter et firma, der kan klare alt indenfor VVS er slut. Egholm VVS klarer alt inden for VVS tjek København.

Vores forretning tilbyder…
Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet.

Vi udfører alt indenfor VVS…
Som overskriften siger, så laver vi alt indenfor VVS tjek København. Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes så er vi klar til opgaven.

Alt fra det simple til det avancerede…
Egholm VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede. Det er vigtigt for os, at vi både kan tilbyde at løse de små og store opgaver, så tøv endelig ikke, hvis du har et projekt, som kunne trænge til en kærlig hånd, store som små! Udover at vi kan løse en masse slags opgaver, så gør vi det også til tiden. Det er utrolig vigtigt for os, at tidsplanerne overholdes, så kunden får hvad der er betalt for, til tiden. Vi bliver ved til du er tilfreds.

Løbende service og eftersyn…
Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer, så installationerne kan holdes ved lige og tjekkes efter. Vores VVS tjek København er utrolig grundige og tingene bliver kigget godt efter i sømmene.

Vi samler hele projektet…
Vi vil rigtig gerne hjælpe, så derfor giver vi gerne gode råd til arbejdet, så projektet kan få det bedst mulige resultat. Vi giver en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang, så alle tingene er gennemarbejdet og aftalt til bunden.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit projekt eller en god snak.
Vi glæder os til at høre fra dig,
Egholm VVS